
به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات از الجزیره، در این بیانیه آمده است: محاصره شدید اعمال شده توسط (رژیم) اسرائیل از اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) که در هفتههای اخیر تشدید و منجر به کمبود شدید غذا، دارو و سوخت شده، بیش از دو میلیون فلسطینی را با قحطی مواجه کرده است و جان آنها را تهدید میکند.
این بیانیه میافزاید: ما خواستار بازگشایی فوری و بدون قید و شرط همه گذرگاهها به غزه از جمله گذرگاه رفح هستیم.
در ادامه این بیانیه آمده است: ما همچنین خواستار رفع همه موانع ورود کمکهای بشردوستانه، غذا، سوخت، آب و دارو توسط هر طرفی هستیم.
این بیانیه میافزاید: ما بر لزوم تضمین امنیت کارکنان فعالیتهای بشردوستانه و تسهیل عملیات آنها در محل تأکید میکنیم.
در پایان این بیانیه آمده است: ما خواستار نظارت بینالمللی برای اطمینان از رعایت قوانین بینالمللی بشردوستانه و جلوگیری از استفاده از گرسنگی به عنوان ابزار جنگ هستیم.
به گزارش پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات، عدنان ابوحسنه مشاور رسانهای آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) پیش تر در اظهاراتی با محکوم کردن جنایت گرسنگی دادن میلیونها فلسطینی اعلام کرده بود که سوء تغذیه جان بیش از یک میلیون نفر در غزه را تهدید میکند.
رژیم صهیونیستی با تهاجم همهجانبه هوایی، زمینی و دریایی و تشدید محاصره غزه باعث شکلگیری یکی از بحرانیترین وضعیتهای انسانی در دهههای اخیر در این منطقه شده است.
طبق گزارشهای سازمان جهانی بهداشت و نهادهای پزشکی در غزه، شمار زیادی از بیماران سرطانی، بیماران خاص، زنان باردار و نوزادان نارس، به دلیل تخریب بیمارستانها بدون دسترسی به درمان رها شدهاند و بیش از ۱۰ هزار بیمار نیز نیازمند انتقال فوری پزشکی به خارج از غزه هستند که به دلیل بسته بودن گذرگاهها ممکن نشده است.
همچنین یونیسف و سازمان جهانی بهداشت اعلام کردهاند که دهها کودک تاکنون بر اثر گرسنگی جان باختهاند و میلیونها نفر به ویژه کودکان و سالمندان در شرایط سوء تغذیه شدید به سر میبرند در حالی که صدها تُن مواد غذایی و دارویی در مرزها معطل مجوز ورود هستند.
علاوه بر این، بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه، شمار شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۳ هزار و ۷۶۲ نفر رسیده است.
در همین ارتباط، نهادهای حقوق بشری و بینالمللی بارها نسبت به وقوع نسلکشی در غزه هشدار دادهاند، اما تاکنون اقدام مؤثری برای مهار بحران صورت نگرفته است.
دیدگاه خود را بیان کنید