
به گزارش سهشنبه شب پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات از خبرگزاری سما، دفتر رسانهای دولتی در نوار غزه در این گزارش اعلام کرد که از ۲ مارس ۲۰۲۵ (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) رژیم صهیونیستی از ورود هرگونه مواد غذایی، بیمارستانی و سوخت به نوار غزه جلوگیری کرده است.
براساس این گزارش، در طول ۸۰ روز محاصره کامل بیش از ۳۲۶ نفر براثر گرسنگی و سوء تغذیه و کمبود غذا و دارو در نوار غزه جان خود را از دست دادهاند.
این گزارش میافزاید که در این مدت ۵۸ نفر نفر براثر سوء تغذیه، ۲۴۲ نفر که بیشتر آنها از سالخوردگان بودهاند براثر کمبود غذا و دارو و ۲۶ بیمار کلیوی در نوار غزه درگذشتهاند.
بنا بر این گزارش، در طول ۸۰ روز محاصر کلی نوار غزه بیش از ۳۰۰ زن باردار به دلیل کمبود مواد غذایی مورد نیاز برای ادامه بارداری، جنین آنها سقط شده است.
در ادامه این گزارش آمده است که بسیاری از اهدا کنندگان خون به دلیل ضعف جسمانی از اهدای خون بازماندهاند و این درحالی است که بیمارستانهای باقی مانده به خاطر شمار زیاد زخمیهای نیازمند عمل جراحی، از کمبود شدید خون رنج میبرند.
دفتر رسانهای نوار غزه در ادامه با محکوم کردن این جنایت در حق ساکنان غیرنظامی این منطقه، نسبت به ادامه سیاست گرسنگی دادن دسته جمعی به عنوان یک ابزار غیرقانونی جنگی هشدار داد.
این دفتر، رژیم صهیونیستی را مسئول گرسنگی و قحطی در نوار غزه و آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه را مسئول همکاری، سکوت و همراهی و پشتیبانی مستقیم از این جنایت از طریق سیاسی و نظامی دانست.
دفتر رسانهای دولتی در نوار غزه از همه کشورهای جهان و جامعه جهانی، سازمان ملل متحد، نهادهای کمک رسان و حقوقی خواست تا سکوت خود را در این زمینه بشکنند و برای بازگشایی همه گذرگاههای نوارغزه و ورود غذا، دارو و سوخت اقدام کنند.
براساس این گزارش، نوار غزه به ورود روزانه ۵۰۰ کامیون کمکهای انسانی و ۵۰ تانکر سوخت برای دستگاههای حیاتی نیازمند است.
به گزارش پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل پیش تر گفت که به دلیل کارشکنیهای رژیم صهیونیستی، با وجود ارسال کمکهای بیشتر از گذرگاه کرم شالوم، هنوز هیچ کمک بشردوستانهای در نوار غزه توزیع نشده است.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
دیدگاه خود را بیان کنید