
مهدی رجبی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات افزود: تاسیس پایگاه اورژانس هوایی مجهز به بالگرد، کادر درمانی و امدادی متخصص در دوغارون نقش زیادی در امدادرسانی و پایداری وضعیت مصدومان حوادث احتمالی در این منطقه راهبردی شرق کشور دارد.
وی ادامه داد: بر اساس اعلام رسمی اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای تایباد، روزانه به صورت میانگین بیش از سه هزار دستگاه خودروی سواری و انواع کامیون های ایرانی و خارجی در جاده اصلی تایباد به دوغارون رفت و آمد دارند که راه اندازی پایگاه اورژانس هوایی در دوغارون می تواند خسارت های ناشی از حوادث پیش بینی نشده را کاهش دهد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری تایباد به برخی از حوادث و سوانح که در مناطق مختلف افغانستان رخ می دهد اشاره کرد و گفت: در راستای کمک های بشردوستانه به مردم کشور همسایه افغانستان، ایجاد این پایگاه امدادی نقش زیادی در کمک رسانی به مصدومان احتمالی حوادث این کشور در چارچوب قانون دارد.
وی افزود: همچنین جاده تایباد به سمت شهرستان های تربت جام، خواف و باخرز از مهمترین محورهای مواصلاتی پر رفت و آمد شرق خراسان رضوی به شمار می رود که ایجاد پایگاه اورژانس هوایی برای افزایش سطح خدمات امدادی به حوادث احتمالی در این جاده ها نقش بسزایی دارد.
رجبی اظهار کرد: گمرک دوغارون با قدمتی بیش از ۱۱۰ سال در ردیف پنج کانون اقتصادی برتر کشور قرار دارد و مهمترین مرز اقتصادی ایران با افغانستان است که با گمرک اسلام قلعه در خاک افغانستان همجوار است و نیاز است مسوولان برای افزایش روابط این ۲ کشور در حوزه های مختلف زیرساخت های لازم در منطقه را توسعه دهند.
گمرک و گذرگاه مرزی دوغارون در حوزه صادرات، واردات، ترانزیت و رفت و آمد مسافر بین ۲ کشور ایران و افغانستان فعالیت دارد و در فاصله ۱۸ کیلومتری شهر تایباد واقع است. تایباد نیز در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد. این شهرستان از سمت شرق و جنوب شرق با کشور افغانستان هممرز است.
دیدگاه خود را بیان کنید