
سرهنگ جواد ملک لو روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات، هزینه صرف شده برای اجرای این تعداد طرح را ۵۹۰ میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: این پروژه ها با عنوان " آبخیزداری تا جالیز" به مورد اجرا گذاشته می شود که در سالجاری نیز جزو اولویت های اصلی طرح های عمرانی و محرومیت زدایی بسیج سازندگی آذربایجان شرقی است.
وی کمک به بهبود کیفیت اراضی کشاورزی و افزایش محصولات کشاورزی با کمترین میزان مصرف آب را از اهداف اصلی و مهم طرح های آبخیزداری عنوان کرد و افزود: بیشتر این طرح ها توسط جهادگران بسیج سازندگی با رویکرد تحت کنترل درآوردن عملیات کشاورزی، دامپروری، ساختمان سازی و راهسازی صورت گرفته است که نتایج بسیار موفقیت آمیزی در پی دارد.
ملک لو توجه به وضعیت آبخیز بر اساس خصوصیات زمین شناسی، خاک شناسی، پوشش گیاهی و اقلیم منطقه را از پیش نیازهای اجرای عملیات آبخیزداری دانست که تمام اصول فنی و مهندسی این طرح ها از سوی کارشناسان و مهندسان بسیج سازندگی مطالعه و سپس اجرا می شود.
وی مشارکت بسیج سازندگی در طرح های مختلف شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی را از دیگر فعالیت های عمرانی در حوزه های کشاورزی برشمرد و ادامه داد: بر این اساس شبکه فاضلاب شهرهای ورزقان، خاروانا و روستای گول آخیر با اعتبار ۱۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال در قالب قرارداد اول به اتمام رسیده است و فاز دوم این پروژه ها نیز با تخصیص اعتبارات لازم بلافاصله شروع خواهد شد.
ملک لو با اشاره به اینکه بسیج سازندگی به لحاظ نیروی انسانی و متخصص هیچ مشکلی برای اجرای طرح های عمرانی، کشاورزی و آبخیزداری ندارد، دلیل اصلی راکد ماندن و تعطیلی تعدادی از طرح ها را نبود منابع مالی و اعتباری عنوان کرد.
وی ورود بسیج سازندگی به امور عمرانی و طرح های محرومیت زدایی را نه به معنی دخالت در امور دستگاه های اجرایی، بلکه کمک به آنها و هم افزایی برای اجرای سریع تر این طرح ها دانست و یادآور شد: ارزیابی ها و کنترل های صورت گرفته در طرح های بسیج سازندگی نشان می دهد که از نظر کیفیت این طرح ها در بهترین حالت ممکن قرار دارند.
رییس سازمان بسیج سازندگی آذربایجان شرقی تعداد گروه های جهادی آذربایجان شرقی را سه هزار و ۳۹۲ گروه اعلام کرد که با درجه بندی یک تا سه در حوزه هایی همچون عمران و آبادانی، فرهنگی، آموزشی و خدمات درمانی و بهداشتی خدمات رسانی می کنند.
دیدگاه خود را بیان کنید